dama.bgСЕДМИЧЕН ХОРОСКОП (ОТ 20.05. ДО 26.05.) Месец май е изпълнен с

...
dama.bgСЕДМИЧЕН ХОРОСКОП (ОТ 20.05. ДО 26.05.) Месец май е изпълнен с
Коментари Харесай

Виж хороскопа си до края на седмицата

dama.bg СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП (ОТ 20.05. ДО 26.05.)  
Месец май е изпълнен с доста страсти, завършения и очакване. А какво са подготвили звездите за всеки един зодиакален знак през този месец?
Овен
Не е изключено да посетите някое обществено събитие при започване на седмицата. Ще срещнете значими за вас хора, които да са ви от изгода в следствие, както в персонален, по този начин и в професионален проект. След четвъртък е допустимо да се натъкнете на ревнивост или недоумение от страна на колегата. Ако обаче съумеете да не раздувате казуса, нещата бързо ще отшумят.
Телец
Възможни са разправии за пари с някого от обкръжението ви. Не са изключени занимания с непознати финанси, заеми или вложения. Много е значимо да се стараете да запазвате оптимално трезва преценка и да не сте прекомерно крайни в решенията си. След четвъртък ще трупате нова информация и ще се обогатявате чрез общуването си с забавен за вас човек.
Пригответе се за изненади от обичан човек.
Близнаци
Ако сте родени под знака Близнаци, при започване на седмицата не са изключени конфликти с престижи и засилено предпочитание за изпъкване пред останалите. За да сте задоволени от постигнатото е най-важно да останете правилни на себе си и да не преигравате. След четвъртък е допустимо да предприемете взаимни занимания с обичан човек, които да носят наслаждение и на двете страни.
Рак
Ще полагате извънредно усърдие, до момента в който си изпълнявате служебните задължения. Ще имате прекомерно високи условия към себе си и ще влагате двойно усърдие, мощно преуморявайки се. Добре е да се постараете да се отпуснете и да си дадете късмет да се насладите на постигнатото до в този момент, без да позволявате на дреболии да скапват настроението ви. След четвъртък не е изключено да извършите печеливши вложения, които да ви донесат положителни приходи или да изпъкнете в службата с помощта на добре свършена от вас работа
Лъв
Седмицата ще бъде цялостна с обич. Много е евентуално да изкарате известно време с обичания и да се поглезите. Периодът е съвършен за отмора и разформироване, креативен занимания и пътувания. Ако ви се постанова да сте на работното си място, не е изключено някой сътрудник да ви ядоса или да злослови по ваш адрес.
Дева
Не е изключено да прекарате началото на седмицата със фамилията, децата или с обичания човек. В този интервал не са изключени задължения около дома, ремонтни действия, закупуване на мебели или уреди. След четвъртък ще се впуснете с цялостни сили в работния развой и ще сте доста продуктивни. Възможно е да подпишете нови контракти или съглашения, да стартирате значими планове.
Везни
В началото на седмицата са вероятни непредвидени позвънявания или известия, които много ще ви впечатлят. Много е евентуално една част от вас да подхващат къси пътувания или разходки в планината. След четвъртък не е изключено да си припечелите спомагателни средства, с които да се поглезите, само че въпреки всичко внимавайте да не сте доста разточителни.
Скорпион
Ще съумеете да постигнете неща, към които от дълго време се стремите при започване на седмицата. Много е евентуално да срещнете хора, които по някакъв метод да обогатят мирогледа ви и да ви подтикват. В работата ще сте стимулирани и окуражени и ще давате всичко от себе си. След четвъртък заетите от вас ще съумеят да се разнообразят с половинките си, до момента в който свободните ще търсят подобаващи способи да впечатляват представителите на противоположния пол.
Стрелец
Ще сте извънредно ангажирани с мнението, което имат другите за вас и на моменти ще сте докачливи, в случай че не усещате непознатото самопризнание. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте много мнителни към заобикалящите.
Не е изключено към края на седмицата да ви се наложи да работите с непознати пари и запаси, да погасявате заеми или да се занимавате с наследства или фамилни въпроси. Добре е да намерите метод да си отпуснете душата и да съумеете да релаксирате и да си доставите наслаждение, както и на най-близките си хора.
Козирог
Много е евентуално през седмицата да имате потребност да изкарате известно време уединено с мислите си и да поразсъждавате над възприятията си. Най-ефективно бихте разпуснали напрежението с водни спортове, йога, медитация, спа- или козметични процедури. След четвъртък ще сте доста по- отзивчиви и по всяка възможност ще ви се отворят нови порти, както в персонален, по този начин и в професионален проект.
Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, е доста евентуално през седмицата да участвате в разнообразни обществени събития и мероприятия, където ще имате шанса да блеснете. След четвъртък е допустимо обичан човек да ви изненада и да се отдадете на сантиментални прекарвания и удоволствия. 
Внимавайте непосредствен човек да не ви подведе или разочарова.
Риби
В началото на седмицата ще сте са мощно ориентирани към работата си. При всички случаи ще извършите забележителен пробив в кариерата си и няма да останете незабелязани от висшестоящите. След четвъртък е доста евентуално да бъдете ангажирани от другар и да ви се наложи да му се притечете на помощ. Внимавайте да не игнорирате половинката и да ви се наложи да се обяснявате в следствие.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР